lunes, 19 de marzo de 2012

L'ENTRADA AL CENTRE



En aquesta entrada m'agradaria fer un recull de tot allò que ha anat succeint durant aquest primer períodes i les impressions que he tingut sobre el centre: 
                        - El primer dia, ens va rebre una mestre d'infantil, que ens dugué fins a la secretaria del centre i ens vam posar en contacte amb la Cap d'estudi, qui ens va presentar l'escola, el professorat i llavors ens va donar informació del centre i més concretament del primer cicle, també ens dugué a conèixer a les tutores i des de un principi molt còmoda i contenta amb el centre i el seu funcionament. 
Aquest mateix dia la tutora del aula ens va explica el seu funcionament i manera de dur al grup i llavor, entre la mestre i els alumnes es varen presentar i cada un d’ells amb va explicar alguna norma, rutina, racó, tasca que feien o havien fet dins l’aula. Cosa que  hem va agradar molt, ja que els infants demostraven molt interès i ganes.

  -  També i una de les coses que més me va agradar i me ha agradat moltíssim es com es realitzen les classes i es que no tenen casi cap llibre, només algun quadernet de fitxes i llibre a l’àrea de música i angles, encara que angles sobretot fan més tècnica oral i treball per fotocopies.  Així que aquest i la dinàmica de la tutora i suport a l’aula son aspectes dels quals m’agradaria a partir del seguiment del grup fer una entrada individual ja que trobo que son molt rellevants.


 - Un altre aspecte també mol important i motiu pel qual es treballa d’aquesta manera es l’entorn on esta ubicat i les necessitats que tenen els infants, ja que molts no reben la suficient atenció per part de les famílies. 

2 comentarios:

  1. creus que treballar per projectes ajuda a l'atenció de tot l'alumant? quin és el paper de la mestra o del mestre de suport en aquestes sessions? quin rol desenvolupa?

    ResponderEliminar
  2. Hola Laly:

    Veig que darrerament no has fet cap entrada. Si necessites ajuda no dubtis a demanar-m'ho. Per altra banda, el fet de no fer feina a partir dels llibres de text, és quelcom valuosíssim perquè vegeu que és possible. Seria molt interessant que reflexionassis al voltant de com treballen els diferents continguts sense llibre. Gràcies.

    ResponderEliminar