martes, 1 de mayo de 2012

REFLEXIÓ


Després de tanta estona sense penjar res de nou al Bolg:

M’ agradaria comentar algunes anècdotes i experiències que anat vivint el dia a dia al centre allà on estic cursant les practiques. Tot i sentir-me molt còmoda al centre hi ha aspectes suposo que com tots i totes ens agradaria que milloressin o ens agradaria poder conèixer i anar mes enllà per poder prendre decisions i actuar com nosaltres creiem que es mes oportú.
Ja que des del meu punt de vista tot i a ser “practicants” durant aquell període veiem moltes coses que alguns dels mestres no veuen. Dons així com s’estan realitzant les pràctiques, nosaltres estem en totes les hores fent l’horari dels infants i veiem el comportament i actituds que tenen amb els diferents mestres que l’imparteixen les àrees. Tot això, ens fa veure i pensar el tipus de mestre o comportament que ens agradaria seguir i fer una critica constructiva per millorar les nostres actuacions com a practicants i com a futurs docents, ja que penso que  a partir de la seva metodologia d’actuació i participació els mestres transmeten als infants una seguretat i una manera de fer i estar molt diferent a l’aula. Per tant i baix la meva experiència es molt important fer una critica constructiva per valorar les maneres de fer  i actuar que volem dur a terme i sobretot fer-nos una autocrítica des del que nosaltres sabem per poder anar millorant i escollint allò que si volem fer i deixar de costat allò que no volem, encara que molts cops resulta molt difícil ja que l’educació que nosaltres hem rebuda o al manco jo, distancia molt de la que actualment s’hauria d’impartir o m’agradaria haver rebut. Per això es important encara que dugui molta feina lluitar per allò que volem aconseguir i posar-nos objectius que ens suposin un esforç i un procés de millora. 


PER AIXÒ AQUI VOS DEIX UN VIDEO PERQUÈ REFLEXIONEM JA NO NOMÉS COM A MESTRES SINO COM A CIUTADAS D'UNA SOCIETAT EN LA QUAL CONVIVIM CONSTANTMENT EN DESPRECIS O MALES ACTITUDS CAP A LES PERSONES QUE NO SON IGUAL QUE NOSLTRES: 



No hay comentarios:

Publicar un comentario