lunes, 7 de mayo de 2012

REFLEXIONEM SOBRE L'EXEMPLE QUE ESTEM DONANT JA BE SIGUI COM A PARES O DOCENTS!


Vull aprofitar per a més de fer entrades al bloc de les pràctiques que estem fent, també per veure el que ens envolta i entendre alguns dels comportaments que ens trobem en el nostre a dia a dia. D'aquí la importància de treballar tots junts per aconseguir un millor futur.





Per això es important tenir en compte que : "Educar es mostrar la vida a qui encara no la viscut” per això com a docents hem d’ajudar  a fomentar els valors , ja que també son músculs que hem d’anar exercitant i que molts cops des de les famílies no es treballa, tot i que sols no podem fer el camí podem ajudar a millorar-ho!    

D'aquesta manera tots podem reflexionar el que volem per el futur de la nostre societat i anar afegint granets d'arena per millorar-la. 

Aquesta entrada la faig ja que son molts els pics que si els mestres i els pares dels infants que tenim a l'aula tinguessin una relació mes estreta i una major preocupació per l'educació que reben els infants, milloraria el procés d'ensenyament-aprenentatge dels nostres infants. 

I això afecta a tots els infants, no només aquelles que presenten algun tipus de necessitat educativa especial, encara que si pensem amb un d'aquest cas i un infant que presenti necessitats educatives especials, pot resultar molt mes complicat el fet de intentar canviar aquesta conducta i mostrar una milloria, ja que tot infant necessita un suport de la família, però aquets infants molts cops depenent de la seva discapacitat estan molt més estrets al lligams familiars. 


 PER TANT AIXI I COM HEM LLEGIT A LA LECTURA DE" APRENDRE JUNTS PER VIURE JUNTS"  PER AVANÇAR EN L'EDUCACIÓ INCLUSIVA ES MOLT IMPORTANT: 

- Millorar la comunicació entre professionals i families
- Millorar les vies de participació dels pares i mares en la presa de decisions,
- atorgar un pes específic superior del treball dels professionals en la informació, suport i assesorament a les famílies de tot l'alumnat i fent molta feina amb les families dels alumnats amb NEE. 





1 comentario:

  1. Bones Laly, estic molt d’acord amb tu amb tot el que has exposat i el que jo ressaltaria és que hem de ser conscients que els mestres i els pares som un referent a seguir per els nostres nins i hem de fer feina de manera conjunta per educar els nins i que en un futur puguin viure de la millor manera dintre d’una societat on tots som diferents uns dels altres.

    ResponderEliminar